Hos Snilles fisk får du kvalitet, hjemmelav og gode smagsoplavelse, dette beskriver Snilles fisk & deli.
Af:Dann Vestergaard
Kristian Snille Larsen, 29 år, bor i Strandby og er ejer af Snilles Fisk. Her lægger man vægt på kvalitet, hjemmelavede delikatesser og gode smagsoplevelser. Vi er måske ikke altid de billigste, men vores kunder får altid en god smagsoplevelse hos os, fortæller ejeren, Kristian, af Snilles Fisk & Deli.
Snilles Fisk & Deli holder fast i mange gamle opskrifter, herunder den populære opskrift på fiskefrikadeller, en ca. 30 år gammel opskrift, som Snilles Fisk overtog fra de tidligere HC Fisk. “Og når noget fungerer, ændrer man det ikke,” tilføjer Kristian.
Virksomheden har også fokus på bæredygtighed ved at minimere transportafstanden. Fisken bliver hentet hver morgen fra Strandby Havn Fiskeauktion, hvilket sikrer friske og velbevarede produkter uden behov for lang transport hverken med bil eller båd.
Snilles Fisk & Deli er en stor del af Kristian Snille Larsens historie både lokalt og familiært. Hans far hed Snille, et navn som Kristian tog til sig og videreførte til butikken. Hvis nogen spørger, om det er ham, der er Snille, siger han ja, men forklarer samtidig, at han også havde en far, der hed Snille. “Her hos os lægger vi stor ære i Snilles Fisk & Deli hver dag.”