Skrevet af: Dann Vestergaard
Butikken lægger midt i centrum i Elling by, hvor der hver dag kommer masser af trofaste lokale kunder og folk som har hørt om eller smagt, som man i Elling slagterbutik, laver og sælger helt selv fra bunden af lokale råvare og kreaturer fortæller Louise Karlsen .
Slagterforretningen i Elling by fortæller at man her har en stor passion for slagterfaget og fremtiden slagter og ser sig selv ejer af Elling slagter og som siddende i bestyrelsen Nordjyllands slagterliv, som en stemme for fremtidens slagterfag.
Hos dem går de skridtet videre end de fleste. Ud over deres traditionelle slagterproduktion laver de også deres eget særlige udvalg af grillpølser, spegepølser, pålæg og meget mere hos den lokale slagter. Men det stopper ikke her, hos Elling slagterforretning handler der ikke kun om hverdagsprodukter. de går også ind for at skabe uforglemmelige festlige øjeblikke med deres specialiteter. Helstegt gris er en af deres signaturretter, som skaber glæde og samler folk omkring bordet til uforglemmelige begivenheder. Med deres ekspertise og omhu skaber de ikke blot mad, men også minder, der varer ved.
Det der gør Elling slagterforrretning unik og Louise Kalrsen elsker ved butikken er at de er en lidt gammeldags slagterforretning. Det skal forstås sådan at her laver alt fra bunden, hvor man får hele kreaturer, grise og lam ind ”så når man er i lære her så lære man alting fra bunden og man får ikke nået leveret i en papkasse, her bliver alt lavet fra bunden.
Elling Slagter lægger vægt på lokal bæredygtighed. Alt deres kød lokalt og fra danske grise og alt hvad de ikke kan bruge i butikken, bliver bortskaffet på en bæredygtig måde. Lokale råvarer er vigtige, både af hensyn til miljøet og dyrevelfærden.
”Hos os sørger vi hele tiden med at følge med tiden og tage på de kursuser der kommer og er relevant for os, så vi her kan give den bedste erfaring til de ansatte og god service og top kvalitet mad til vores kunder”
Louise er en fortaler for at gøre branchen mere attraktiv for unge. Selv sidder hun i bestyrelsen for Nordjyllands Slagterliv som en aktiv medspiller for slagterfaget erhverv.