Søren Madsen står I Mimis bistro øverste rum, et lyst, grønt, hyggeligt rum med den smukkeste baggrund, nemlig Strandby havn.
Af: Dann Vestergaard (journalist, fotograf)
hos bistro gør vi meget ud af lave den bedste mad, give den bedste service og lade folk føle sig hjemme og tilpas fortæller Søren Madsen.
Søren starter med at forklare hvorfor hedder det Bistro og ikke restaurant, restaurant kan virke for stift, og cafe kan virke for afslappet, men bistro roser af hygge, afslappethed, ta hånd om hinanden og et sted man har lyst til komme igen.
“Vi ønsker at når folk kommer på mimis bistro, skal de føle sig hjemme” vi behandler vores gæster som som om de var vores egen familie. Det handler om at give den bedste service og skabe en afslappet atmosfære, hvor folk virkelig kan nyde deres tid.
Menuen hos Mimis Bistro er kvalitet, kvalitet kvalitet kunne Søren ikke udtrykke nok gange. Vigtigheden er at levere mad af høj kvalitet, og menuen afspejler dette mantra. Fra lækre vegetar retter, friske fiskeretter til en saftige bøfsandwich, er der noget for enhver smag, altid med fokus på kvalitet frem for kvantitet. “Vi vil heller havde top 15 retter vi smask gode til end 30 retter“.
Man kunne godt tænke sig at lave årstidens fisk som en ret i fremtiden fortæller Søren.
Det nye køkken og den ombyggede lounge er blot nogle af de seneste forbedringer, der er lavet. man har åbnet op og indrettet hvert et rum, så det hjemlig rart når man sidder på Mimis Bistro, et sted, som skal opleves og vil vække alle sanser fra du går ind af hoveddøren.
Strandby havn har en ægte perle i Mimis bistro, et sted, der formår at kombinere lækker mad, god service og en hyggelig atmosfære på en måde, der får dig til at ønske, at du aldrig behøvede at forlade.
Søren kan fortælle at han i fremtiden har rigtig mange spændende og gode fremtidig ambitioner på strandby havn. “det er meget vigtigt at det vi har lige udenfor ikke må forsvinde siger søren” et budskab jeg kun kan være ham enig i.